SİLİKONLU TELEFON KILIFLARI NASIL TEMİZLENMELİ?

26-07-2018 11:25
SİLİKONLU TELEFON KILIFLARI NASIL TEMİZLENMELİ?
SİLİKONLU TELEFON KILIFLARI NASIL TEMİZLENMELİ
Siz değerli müşterilerimiz için 4 çeşit silikonlu telefon kılıflarınızı nasıl temizlemek için tevsiye vermekteyiz. İşte tüm detaylarıyla telefon kılıfı nasıl temizlenir yol haritası... Hadi aşağıdaki tavsiyelere göz atalım;
1-)Sirke
Sirke, mikrop kırıcı özelliği sayesinde ideal bir kılıf temizleme malzemesidir. Bir hayli kişi sirke kokusundan rahatsız olur. Bunun için elma sirkesi kullanarak bu metodu uygularsanız kokuya konusunda hiçbir rahatsızlık yaşamazsınız. Bunun için temizlemek istediğiniz kılıfı bir kabın içine koyun. Üzerine istediğiniz çeşitte bir sirke dökün. Sirkenin kılıfı tamamiyle kapladığından emin olduktan sonra bu şekilde 1 gün süresince bekleyin. Ardında kılıfınızı durulayıp kurutarak tekrar kullanmaya devam edebilirsiniz.
2-)Diş Macunu
Bir parça pamuk veyahut bezi biraz nemlendirin. Hemen peşinden üzerine az miktarda diş macunu sıkın. Hazırladığınız bu pamuk veyahut bez ile kılıfınızı iyice silin. Hemen peşinden durulayarak kurumaya bırakın. Kuru bir bez yardımı ile kurulamanız vaziyetinde kılıfın üzerinde rastgele bir su kirinin kalmamasını sağlamış olursunuz.
 
3-)Aseton
Aseton kullanarak silikon telefon kılıflarını temizlemek tesirli bir metottur. Ancak çok dikkatli olmak gerekir. Zira aseton yapısı gereği kılıfların renginde ağarmalara veyahut deformelere kapı aralayabilir. Bir parça pamuk veyahut bez kullanarak bu metodu uygulayabilirsiniz. Bunun için bir pamuğa veyahut beze aseton döktükten sonra bastırmadan kılıfı silin. Tüm yüzeyi sildikten sonra hemen durulayıp kurulayın.
4-)Bulaşık Deterjanı
Bulaşık deterjanı ile silikon telefon kılıfınızı temizlemek için ılık bir suyun içine bir miktar bulaşık deterjanı ilave edin. Hemen peşinden bir bez yardımı ile kılıfı silin. Bulaşık deterjanının kir çözücü özelliği sayesinde kılıfınız pak olacaktır. Ancak bu noktada suyun sıcak olmamasına önem vermelisiniz. Ayrı olarak deterjanınızın içinde çamaşır suyu gibi aşındırıcı maddeler olmadığından emin olun. Ters takdirde kılıfınızda deformeler olabilir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.